MEB'in kapıları Şenocak'a açıldı: Meyhanelere, eğlence mekanlarına gideceksiniz...

İlahiyatçı İhsan Şenocak, Urfa'da MEB'in konferans salonunda konuşturuldu. Şenocak, dinleyicilere meyhanelere ve eğlence mekanlarına gidip Allah'ın reçetesini dağıtmalarını tembihledi.

MEB'in kapıları Şenocak'a açıldı: Meyhanelere, eğlence mekanlarına gideceksiniz...

“Pantolon giyen kadınlar cehennemliktir”, “Genç kaynana şehvet uyandırır” gibi kadın düşmanlığını kustuğu vaazlarıyla son dönemde öne çıkan gericilerden İhsan Şenocak, Şanlıurfa’da Milli Eğitim Bakanlığı’na ait konferans salonunda boy gösterdi.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda “Kudüs Selahaddinleri” isimli etkinlikte kürsüye çıkan Şenocak, “Kudüs” için konuşurken konuyu türbana getirmeden edemeyip “Kafirlerin ve İsrail’in soyu kurumuş olup, eğer ümmet olabilirsek, hanım kardeşlerim tesettüre riayet ederlerse ve camileri doldurursak Selahaddinler Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya tekrar gireceklerdir.” dedi.

Konuşmasında gençlere “tembih”lerde bulunan Şenocak, “Doktora gittiğinizde size reçete verir o reçete sizi sağlığınıza kavuşturur. Allah size bir reçete gönderdi. Bu reçeteyi alıp kullanırsanız evinizde sokağınızda cemiyetinizde sorun kalmayacaktır. Sizler meyhanelere eğlence mekanlarına gidip bu reçeteyi insanlara vereceksiniz nasihat edeceksiniz. Sizler Hz. İbrahim’in torunlarısınız korkmayacaksınız çekinmeyeceksiniz” dedi.