Zeybekci: Bir partiyi bomba yüklü araç haline getirip Türkiye'nin fay hatlarına gönderiyorlar dikkat edin

AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçmenlerden oylarını "Allah rızası" için kullanmalarını isterken "Bugün bir partiyi bomba yüklü bir araç haline getirip de Türkiye’nin fay hatlarına doğru göndermeye çalışanlara dikkat edin." dedi.

Zeybekci: Bir partiyi bomba yüklü araç haline getirip Türkiye'nin fay hatlarına gönderiyorlar dikkat edin

AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’in Menderes ilçesinde düzenlenen Menderes Deve Güreşleri Festivali’nde katılımcılara seslenirken, seçmenlerden oylarını “Allah rızası” için kullanmalarını istedi.

Yunus Emre’nin sözüyle konuşmasına başlayan Zeybekçi, “Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevi için, dostun evi gönüllerdir biz gönüller yapmaya geldik. İzmir’in gönlünü yapmaya geldik. İzmir’i inşallah layık olduğu o 21’nci yüzyılın şehri yapmaya geldik. Aziz millete hizmetkar olmanın Allah’ın bir lütfu olduğunu bilerek çalışıyorum.” dedi.

Partisine oy istemek için “farklı” bir yol kullanan Zeybekci, “Allah rızası için oyunuzu AK Partiye, CHP’ye, MHP’ye, İYİ Parti’ye vermeyin. Oyunuzu kendinize verin, oyunuzu İzmir’e verin, oyunuzu Menderes’e verin, oyunuzu çocuklarınız geleceğine verin. Ülkenin geleceğine verin.” ifadelerini kullandı.

AKP adayının sözlerinin devamında kullandığı “Bugün bir partiyi bomba yüklü bir araç haline getirip de Türkiye’nin fay hatlarına doğru göndermeye çalışanlara dikkat edin.” ifadesi de dikkat çekti. Zeybekci’nin hangi partiyi ve neyi kastetmek istediği ise anlaşılamadı.