İstanbul'da tekstil atölyesinde patlama!

Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da tekstil atölyesinde patlama!

İstanbul Bahçelievler’de tekstil atölyesinde patlama meydana geldi.

Bahçelievler ilçesi Soğanlı, Mimar Sinan Caddesi’nde bulunun bir binanın giriş katında bulunan tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Büyük bir şiddetle meydana gelen patlama sonrası ortalık savaş alanına dönerken ihbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor

Patlama, saat 04.45 sıralarında Bahçelievler, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan yedi katlı bir binanın bodrum katında meydana geldi. Patlama ile yükselen alevlerin oluşturduğu dumanlar İstanbul’un çeşitli noktalarından da görülürken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bodrum katta çıkan yangın kısa sürede çevredeki diğer iş yerlerine de sıçradı.

İtfaiye ekipleri patlama sonrası yangına müdahale ederken, ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Patlama yaşanan binanın duvarlarında çatlaklar oluştu, yan binaların ise camları kırıldı. Binadan yoğun dumanlar yükselirken, ekiplerin olay yerindeki çalışma ve incelemeleri sürüyor.