AKP'li trollden itiraf: Bizde böyle çok adam var

Tuğrul Selmanoğlu, AKP'li Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu üzerine partisine dair itirafta bulundu.

AKP'li trollden itiraf: Bizde böyle çok adam var

AKP’nin sosyal medyada en bilinen trollerinden Tuğrul Selmanoğlu, AKP’li Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu üzerine partisine dair itirafta bulundu.

Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığına dair görüntüleri ortaya çıkan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı AKP’li Ayvatoğlu gibi birçok ismin partide bulunduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Selmanoğlu, “Ayvatoğlu meselesi can sıkıcı. İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” itirafında bulundu.

“Bu tipler yüzünden gecesini gündüzüne katıp bu dava için mücadele eden, bu dava bana ne katar derdinde olan milyonlarca gencin hakkına giriyorlar” diyen Selmanoğlu, “Bir tane değil, beş tane değil, on tane değil. Ben gittiğim her yerde bu tipleri gördüm” diye konuştu.

“Bunları yüz metreden tanıyorsun” diyen Selmanoğlu, “Tanıyorsun ama bir şey diyemiyorsun” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı anlara ilişkin görüntüleri görülen kişinin AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu ileri sürülmüştü.

Kürşat Ayvatoğlu üzerine AKP’li Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yapmıştı.

Ayvatoğlu’nun AKP genel merkez Ar-Ge Başkanlığı’nda çalışan ekip içinde yer alan kişilerden birisi olduğu iddia edilmişti. Ayvatoğlu’nun Dağ ve AKP’li isimlerle fotoğrafları ortaya çıkmıştı.