AKP'li Turgut Altınok: Vatandaş ekmeği geç gönderenlere beddua ediyor

AKP'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Halk Ekmek büfeleri önünde uzayan kuyruklar için "Kuyruklar çoğalıyor ama vatandaş kuyrukta ekmeği geç gönderenlere, geç getirenlere beddua ediyor" dedi.

AKP'li Turgut Altınok: Vatandaş ekmeği geç gönderenlere beddua ediyor

Derinleşen hayat pahalılığı karşısında emekçilerin daha ucuza ekmek alabilmek için Halk Ekmek büfeleri önünde oluşturduğu kuyruklar uzuyor. Buna karşılık AKP’den ise pahalılık ve yoksulluk gerçeğini perdeleme çabasıyla çıkışlar gelmeye devam ediyor.

Bu konuda “ustalığını” gösteren yeni isim AKP’li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok oldu. Altınok, Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekmeğin büfelere geç getirildiğini öne sürerek “Kuyruklar çoğalıyor ama vatandaş kuyrukta ekmeği geç gönderenlere, geç getirenlere beddua ediyor” dedi.

İşte Altınok’un paylaşımları:

“Buradan sesleniyorum!

Ekmekleri geç getirerek bu soğukta vatandaşa zulmediyorsunuz. Görüyorum, her gün soğukta vatandaşımızı siyasi istismar aracı olarak kullanmak için ekmekleri geç getiriyorsunuz.

Kuyruklar çoğalıyor ama vatandaş kuyrukta ekmeği geç gönderenlere, geç getirenlere baddua ediyor. Bunu bilesiniz. Bunun siyaseti olmaz. Bu konuyu parti olarak, siyaset olarak kullanmak ve vatandaşları bu soğukta bekletmek siyasi ahlak ve edebe yakışmaz, önce insan olana yakışmaz.

Ekmekleri saatinde getirin, gönderin, çıkartın, vatandaşlara bu karda, kışta, soğukta zulmetmeyin. Hiç kimse unutmasın ki belediyeler ve bütün kurumlar bu halkındır, vatandaşındır.

yuvalarınızda oturuyorsunuz; bir gün gelin, 2 saat ekmek kuyruğunda bekleyin, göreyim sizi. Her gün iki sefer bu kuyrukta bekleyen insanlarımıza günahtır, yazıktır.”