Kadın cinayeti: Eşini öldürüp kaçtı

İzmir'in Bornova ilçesinde Hüsna Temurtaş (30), tartıştığı eşi Hüseyin Temurtaş (34), tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Kadın cinayeti: Eşini öldürüp kaçtı

İzmir Bornova’ya bağlı Ümit Mahallesi 7312 Sokak’ta bulunan bir apartmanın 3’ncü katındaki dairede ikamet eden Hüseyin ile Hüsna T. çifti, iddiaya göre henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Hüseyin Temurtaş belinden çıkardığı tabancayla eşine 5 el ateş açtı. Yaralanan Hüsna Temurtaş kanlar içinde yere yığılırken, Hüseyin Temurtaş ise kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı. Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüsna Temurtaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

KAÇTI, YAKALANDI

Saldırgan Hüseyin Temurtaş kiralık bir araç ile olay yerinden ayrıldıktan sonra aracını park edip yaya olarak kaçmaya devam etmişti. Akşam saatlerinde polis ekiplerince yapılan araştırmalar neticesinde Temurtaş, Bornova’da yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.