Kaldığı baraka yıkıldı, belediyeyi basıp zabıtaları vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde Ö.T isimli kadın, balıkçı barınağında bulunan barakasının yıkılması sonrası, yıkımın arkasındaki kişiler olduğunu düşündüğü zabıtaları pompalı tüfekle vurdu.

Kaldığı baraka yıkıldı, belediyeyi basıp zabıtaları vurdu

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Ö.T. (40) isimli kadına ait baraka “kaçak” olduğu gerekçesiyle dün sabah bu sabah saatlerinde yıkıldı. Ö.T, kaldığı barakanın yıkılmasına sebep olduğunu düşündüğü A.Y.’yi (49) pompalı tüfekle bacağından, M.Ü.’yü ise başından vurarak yaraladı. Ö.T, ayrıca Ş.U. ’ya (53) ait araca ve kıraathaneye pompalı tüfekle ateş edip hasar verdi.

Daha sonra plakası belirlenemeyen motosikletine binen Ö.T. Alanya Belediye Avsallar Ek Hizmet Binasına gelerek elindeki pompalı tüfekle 2’inci kata çıkıp burada da rastgele ateş açtı.

TUTUKLANDI

Hastanede tedaviye alınan yaralıların ise 2’sinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, durumu ağır olan A.Y. ise Antalya’ya sevk edildi.

Ateş açtıktan sonra kaçarken yakalanan Ö.T. ise işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

“7 YILDIR KİMSEYE ZARARIM YOK”

Öte yandan, Ö.T.’nin, yıkım anında ilçede faaliyet gösteren bir TV kanalına konuştuğu ortaya çıktı. Kulübede 7 yıldır yaşadığını ve kimseye zararının olmadığını belirten Ö.T. röportajında, zabıta memurlarından birinin akrabasını ihbar ettiği için barakasının yıkıldığını dile getirdi. Kendisi hakkında şikayetçi olanların söylediği gibi bir durum olmadığını öne süren Ö.T., “İnsanların dediğiyle alakası yok. Birbirlerinin teknelerini yakarlar benim üzerime atarlar. Her türlü inceleme yapılır, temiz çıkıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. 2 gün sonra aynı şeyi yapalar yine benim üzerime. Bundan sonra çadır aldım bir tane, kuracağım şuraya yaşayacağım. Benim için fark eden bir şey yok. Ha iki metrekarelik yer ha çadır. Burası benim için fazla bile lükstü” dedi.