VİDEO | Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e: Yazıklar olsun sana

Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'in 'SBK' iddiası üzerine canlı yayında Özdil'e büyük tepki gösterdi.

VİDEO | Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e: Yazıklar olsun sana

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’nin isteği üzerine Avusturya’da tutuklanması sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Yılmaz Özdil, 2013’te kurulan ancak daha sonra “mali kriz” nedeniyle kapanan Artı 1’in Korkmaz tarafından kurdurulduğunu ima ederek “SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor… Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?” diye yazdı.

Bu paylaşımın ardından, kanalda görev yapmış olan Uğur Dündar, Tele 1’deki canlı yayın sırasında Yılmaz Özdil’e sert şekilde tepki gösterdi. Dündar, Özdil’e “Yılmaz Özdil cenazeme gelmeyeceksin. Ayıp değil mi? Utan be! Yılmaz Özdil benim için bitmiştir. Yazıklar olsun sana! Yerin dibine gir! Karşıma çıkarsan çok fena yaparım!” dedi.

Özdil de bu tepki üzerine yeni bir paylaşım yapıp “SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1’de değerli ağabeyim Uğur Dündar’la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde…” diye yazdı.