Kırım Köprüsü'nde patlama

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in Kırım Köprüsü olayı sebebiyle Hükümet komisyonu oluşturması talimatı verdiğini söyledi.

Kırım Köprüsü'nde patlama

Rusya Ulusal Anti-Terör Komitesi tarafından yapılan açıklamada, “Bugün saat 06:07’de Kırım köprüsünün karayolu trafik tarafında bomba yüklü bir araç patladı ve demiryolu ile Kırım’a taşınan yedi petrol tankerini ateşe verdi” ifadelerine yer verildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin’in Kırım Köprüsü olayı sebebiyle Hükümet komisyonu oluşturması talimatı verdiğini söyledi.
Rusya Ulaştırma ve Acil Durumlar Bakanı da, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Mihail Podolyak, Kırım Köprüsü’ndeki patlama için “Yasa dışı olan herşey imha edilmeli” ifadesini kullandı.

Podolyak, Kırım Köprüsü’nde meydana gelen patlamanın ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yasadışı olan herşey imha edilmeli. ‘Kırım. Köprü. Başlangıç” diye yazdı.

Rus Demiryolları tarafından yapılan açıklamada, Kırım Köprüsü’nde meydana gelen olay nedeniyle yakın gelecekte Kırım’a gitmesi planlanan tüm tren seferlerinin geçici olarak askıya alındığı ve bilet satışlarının da durdurulduğu belirtildi.