AKP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan Ankara ve İstanbul mesajı: Çantada keklik değil

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ankara ve İstanbul'un kaybedilmesini bir yol kazası olarak gördüklerini söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan Ankara ve İstanbul mesajı: Çantada keklik değil

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin Şehir Buluşmaları programı kapsamında Samsun’da Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Yerel seçimlere işaret edem Yavuz, “Ankara ve İstanbul’un yeniden Cumhur İttifakı’na ait iki belediye olmaması için hiçbir neden yok. Yani çok zor görmüyoruz açıkçası. Çantada keklik de görmüyoruz” dedi.

Yavuz, şu ifadeleri kullandı:

“Ankara, İstanbul, AK Parti’ye geçer mi geçer. Ankara ve İstanbul’un kaybedilmesini bir yol kazası olarak görüyoruz açıkçası. Zaten belediyelerin meclisinde ezici bir meclis üstünlüğü var, hem Ankara’da hem İstanbul’da. Ankara ve İstanbul’un yeniden Cumhur İttifakı’na ait iki belediye olmaması için hiçbir neden yok. Yeniden hizmet belediyeciliğine dönülsün, yeniden o kaldığı yerden işler, icraatlar yoluna devam etsin istiyoruz. Biz Ankara ve İstanbul yeniden Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin adaylarının kazandığı bir hale dönüşsün diye böyle uğraşanımız var. İnşallah nasip olur. Yani çok zor görmüyoruz açıkçası. Çantada keklik de görmüyoruz. Ama bütün uğraşlarımız böyle bir sonuç ortaya çıksın diyedir. Ben inanıyorum, ümit ediyorum böyle de olacak.”