Erdoğan: Aman ha, pazar günü bir kazaya meydan vermeyelim

AKP'li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimiyle ilgili uyarı yaptığı konuşmasında "Allah göstermesin, bu ülke bir tökezlerse topu birden tepemize binmeye hazırlanıyor" dedi.

Erdoğan: Aman ha, pazar günü bir kazaya meydan vermeyelim

AKP’li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan bugün Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda miting yaptı.

Erdoğan özetle şöyle konuştu:

-Terörle ittifakı olanın milletle ittifakı olamaz. Yavrularımızı ailesinden, okulundan geleceğinden koparıp, eline silah vererek katil yapanları da ellerindeki kanlarıyla onları meşrulaştırmaya çalışanları da benim milletimiz affetmez. Ne şekilde olursa olsun, milletimiz dışındaki hiçbir gücün bizim kader coğrafyamızı bölmeye kalkışmasına, buna da terörü vasıta kılmasına asla müsaade etmedik, etmeyiz.

-Pazar günü yapılacak seçimler çok önemli. Sadece kendimiz sandığa gitmekle kalmayacağız. Seçim gününe kadar çevremizdeki akrabalarımızdan, eşimizden, dostumuzdan hâlâ tereddütte olan varsa onu da ikna edip sandığa götürmeye var mıyız? Telefon rehberimizi karıştırıp, her akşam 5-10 ahbabımızı arayıp selamımızı söyleyerek Pazar güne bize destek vermesini sağlayacağız. Aman ha pazar günü bir kazaya meydan vermeyelim. Yoksa görüyorsunuz, terör örgütünden tefecisine, hepsi ellerini ovuşturarak bekliyor. Allah göstermesin, bu ülke bir tökezlerse topu birden tepemize binmeye hazırlanıyor. İnşallah bunlara aradıkları fırsatı vermeyeceğiz.

-Kendi ihtirasları uğruna milleti ateşe atmaktan çekinmeyecek kadar kontrolü kaybetmiş bir şahsa benim Mardinli kardeşim güvenir mi? Kendisiyle birlikte tüm ülkeyi ve hatta partisini uçuruma sürüklemekten korkmayan bir fitne tüccarına benim Mardinli kardeşim itibar eder mi? Mardinlinin iradesini cebinde sananlara derslerini vermek için Pazar gününe hazırlanıyor muyuz?”