Erdoğan: Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler…

Erdoğan, sanatçıları hedef alarak "Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. Bu ülke için çivili bir ağaçları yok" dedi.

Erdoğan: Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler…

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan 3.Gençlik Zirvesi’ne katıldı. “Sevgili gençler, ne 40 yıllık siyasi hayatımızda ne de 21 yıllık iktidarlarımız döneminde biz asla bunlar gibi davranmadık. Kimsenin hayat tarzına, yaşam biçimine müdahale etmedik. Ne kadar aykırı olursa olsun hiçbir düşünceyi yasaklamadık. İtibar suikastları ile rakiplerimizi tasfiye etme yoluna gitmedik” iddiasında bulunan Erdoğan sanatçıları hedef alarak “O sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. Çünkü bunların hayatında bu ülke için çivili bir ağaçları yok. Sadece ahlaki olmayan birçok görüntülerle para kazanmaktan başka hiçbir özellikleri yok” dedi.

Erdoğan burada şöyle konuştu:

“Türkiye Gençlik Zirvesi’nin başarılı geçmesini, ülkemiz, milletimiz ve tüm gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Konuşmamın bundan sonraki kısmına geçmeden, şu muhteşem salonu yapımının şöyle birkaç cümleyle ifade etmek istiyorum. Burası, belediye başkanlığım dönemimde yapıldı. Bunun üstünde İstanbul’un o zamanki tek tiyatro salonu vardı. Yanılmıyorsam 150 kişilik salondu. Dedik ki, biz burayı bir yıkacağız, daha mükemmelini, daha büyüğünü yapacağız. Ve o zaman sözde sanatçılar başladılar nutuk atmaya, ‘Yıkar, yapmaz’ dediler. Dedik ki, sadece o değil, bir de İstanbul’un en büyük kongre merkezini yapacağız.

Fakat buralar yapıldıktan sonra da ‘Belediye başkanı burayı yaptı. Teşekkür ederiz’ falan da diyemediler ha. Şimdi o sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. Çünkü bunların hayatında bu ülke için çivili bir ağaçları yok.

Sadece ahlaki olmayan birçok görüntülerle para kazanmaktan başka hiçbir özellikleri yok. Şimdi pazara gidiyoruz, onlar ise her türlü yalan, dolan, şunlarla, bunlarla yine hakarete devam ediyorlar. Varsın onlar hakaret etsin. Ama biz, ama biz, şu anda karşımda gördüğüm gençlikle pazara kadar değil, mezara kadar yürüyoruz.

Sizler bizim yanımızda böyle sağlam durdukça kimse bileğimizi bükemez.

Sosyal medyanın dehlizlerinden, küresel kültürün boyunduruğundan kurtardığımız her gencimiz aydınlık yarınlarımızın müjdecisidir. Türkiye Gençlik Sivil Toplum Kuruluşları Plaftormu’nda iş birliği yapan kuruluşlarımızın çalışmalarına işte bu zaviyeden bakıyoruz. Sizler de faaliyetlerinizle gençlerin kökleriyle bağlantılarını korumaya yardımcı oluyorsunuz. Teknofest gençliğinin yetişmesine sizler de katkı sağlıyorsunuz. Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesine sizler de destek veriyorsunuz.

Teknofest’e saldıranlar ile gönüllü kuruluşlarımızı hedef alanların aynı çevreler olması elbette tesadüf değildir. Atatürk Havalimanı’nı ABD’li şirketlere peşkeş çekmek isteyenler sizlerin faaliyetlerinden de rahatsızlık duyanlardır.

LGBT gibi sapkın yapılara destek verenlerle sizlere iftira atanlar aynı kaynaktan beslenmektedir. Sevgili gençler, burada açık konuşmak zorundayım. Bu CHP LGBT’cidir. Bu İYİ Parti LGBT’cidir. Bu HADEP LGBT’cidir. Onlarla beraber yol yürüyenler, bunlara hayır diyemediklerine göre onlar da LGBT’cidir. AK Parti’nin içine LGBT sızamaz. MHP’ye sızamaz. Cumhur İttifakı’na LGBT sızamaz.

Anayasa değişikliği teklifimizi biliyorsunuz gönderdik. Tabii seçim süreci başladığı için adım atamadık. Allah nasip ederse, seçimden sonra hedefimiz bu değişikliği yapmaktır.