İnce: Mayıs başından itibaren oylarımız tavan yapacak

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Mayıs başından itibaren Muharrem İnce ve Memleket Partisi'nin oyları tavan yapacak" iddiasında bulundu.

İnce: Mayıs başından itibaren oylarımız tavan yapacak

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında İzmir’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Menemen ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenledi.

İnce, burada yaptığı konuşmada “Şu ana kadar pek çok tahminde bulundum, hepsi doğru çıktı. Mayıs başından itibaren Muharrem İnce ve Memleket Partisi’nin oyları tavan yapacak. Sandığa gittiğinizde tıpış tıpış değil, tek aday olduğu için değil, gönül rahatlığı ile oy vereceksiniz. Oy pusulası devletten, mühür memleketten, bir oy Memleket’e bir oy memleketin evladı Muharrem İnce’ye vereceksiniz” ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ TURDA İPİ GÖĞÜSLERİZ”

Adaylıktan çekilmesi yönündeki telkinlere ilişkin konuşan İnce, “Erdoğan’a karşı çıkarsan ‘Teröristsin’ diyorlar. Şimdi yeni moda başladı; çekilin bir kişi aday olacak. Böyle bir dünya var mı? Sen kendine güvenmiyor musun? Tek adama tek aday, yok böyle bir dünya. Aklı sıra beni tehdit ediyorlar, ‘Seçimi kaybedersek faturayı sana keseriz’ diyorlar. Dertleri seçimi kazanmak değil CHP’deki koltuk. Hala gözü orada, siz 17 parti bir araya gelmişsiniz, 11 büyükşehir var. Türkiye’yi siz yönetiyorsunuz zaten. İki iktidar var. Biri merkezi iktidar, biri yerel iktidar. Trilyonlarca hazine yardımı alıyorsunuz. Bu garibanın 2006 model bir otobüsü bir de cep telefonu var. Bu seçim 2 turlu bir seçim. Yani 50+1 almadan seçilme yok. Bu seçim ikinci tura kalırsa ipi göğüsleriz” dedi.