İşte şampiyonluğu hazmedemeyenler

A Milli Katın Voleybol Takımı’nın oyuncusu Ebrar Karakurt üzerinden tüm kadınları hedef alan gericiler sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

İşte şampiyonluğu hazmedemeyenler

Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncusu Ebrar Kararkurt üzerinden Türkiye’ye tarihi başarı getiren kadın sporculara saldırı devam ediyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncusu Ebrar Karakurt üzerinden tüm kadınları hedef alan gericiler sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

Karakurt’u hedefe alanlar arasında ilahiyatçı İhsan Şenocak, üniversiteler için “fuhuş yuvası” diyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Cübbeli Ahmet gibi isimler yer alıyor.

İhsan Şenocak, sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Hilaliyle “Lâ ilahe illellah”ı, yıldızıyla “Muhammedurrasullah”ı remzeden BAYRAĞIMIZIN renginde ceddimiz Alparslan’dan Hüdavendigar’a bütün şehitlerin kanı var.BAYRAK bize ne için yaşayıp,hangi gaye uğrunda öleceğimizi hatırlatır. LGBTcinin üzerinde olması şeref değil, zillettir.”

Ebubekir Sofuoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Hani sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması önemliydi?

Lezbiyenlik ahlaklılık mıdır?

Yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum.

Lezbiyenlik şampiyonlukla meşrulaşacaksa, dünya çapında başarılı bir hekim de organ mafyası ile çalışabilir öyle mi?”

kendilerine Müdafa-i İslam Hareketi diyen oluşumun Başkanı Erdem Özveren, şu paylaşımı yaptı:

“Bizim Neye Sevinip Neye Sevinmeyeceğimizi, Neyi Tebrik Edip, Neyi Hoş Görmeyeceğimizi ALLAH ve Rasulü (Sav) Belirler, İslam Belirler. ALLAH’ın Haram Kıldığı Eşcinselliği-Çıplaklığı , veya Herhangi Yasakladığı Birşeyi Hoş görmekten, Tebrik Etmektense Canımızı Al Ya Rabbi..”

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ise kupa zaferinden sonra şu paylaşımı yaptı:

“BAYANLAR TÜRK MİLLİ VOLEYBOL TAKIMININ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU TEBRİK EDİYORUM…

TÜRK SPORUNA SON ON SENEDİR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KATKILARI DOLAYISIYLA HEMEN HER BRANŞDA GELEN ŞAMPİYONLUKLAR DOLAYISIYLA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ…

NOT:Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı.”