Melih Gökçek'in hedefinde yine Ebrar Karakurt var: Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı

Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı 'tebrik eden' Gökçek, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı 'Recep Tayyip Erdoğan'ın katkıları dolayısıyla şampiyonlukların geldiğini' belirtti. Gökçek, Ebrar Karakurt konusunda 'geri adım atmadığını' da yazdı.

Melih Gökçek'in hedefinde yine Ebrar Karakurt var: Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’u hedef göstermeye devam ediyor.

Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları’nı ‘tebrik eden’ Gökçek, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın katkıları dolayısıyla şampiyonlukların geldiğini’ belirtti. Gökçek, Ebrar Karakurt konusunda ‘geri adım atmadığını’ da yazdı.

Şampiyonluk maçı öncesinde Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’u hedef gösterenler arasında yer alan Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“BAYANLAR TÜRK MİLLİ VOLEYBOL TAKIMININ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU TEBRİK EDİYORUM… TÜRK SPORUNA SON ON SENEDİR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KATKILARI DOLAYISIYLA HEMEN HER BRANŞDA GELEN ŞAMPİYONLUKLAR DOLAYISIYLA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ… NOT: Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı.”