Suriye'den Gazze'deki hastaneye dönük saldırı açıklaması: Barbarca bir eylem

Suriye Devlat Başkanlığı, İsrail'in Gazze'deki kanlı saldırısına dönük açıklamada bulundu.

Suriye'den Gazze'deki hastaneye dönük saldırı açıklaması: Barbarca bir eylem

Suriye Devlet Başkanlığı’na ait X hesabından Gazze’de dün akşam İsrail tarafından düzenlenen kanlı saldırıya dönük bir açıklama yayınlandı.

Açıklama şu şekilde:

Suriye Arap Cumhuriyeti, Siyonist suç güçlerinin Gazze Şeridi’ndeki El Maamdani Hastanesi’ne yönelik saldırılarını, modern çağda insanlığa karşı yapılan en iğrenç ve en kanlı katliamlardan biri olarak değerlendiriyor.

Gazze’de yüzlerce masum insana yönelik bu katliam, işlediği suçlarla saldırganlık ve cinayetin en üst boyutlarını aşan Siyonist yapıya karşı duyulan nefretin boyutunu ifade eden barbarca bir eylemdir.

Bu menfur suç, bize sadece katliamlar üzerine kurulmuş ve kurulmuş olan bu oluşumun suçlarını hatırlatmakta, kriminal Siyonist yapılanmayı kuran çetelerin yaklaşımlarının devam ettiğinin çarpıcı bir resmini yansıtmaktadır.

Suriye Arap Cumhuriyeti, Filistin halkına yönelik tüm organize katliam operasyonlarında Siyonist oluşumun ortağı olması nedeniyle bu katliamdan ve diğer katliamlardan başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Batılı ülkeleri sorumlu tutmaktadır.