Narin Güran cinayetinde anne, baba ve kardeşler dahil 21 kişi gözaltına alındı

Cinayet soruşturması kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. Halk TV Muhabiri Ferit Demir ise gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi, babası, iki kardeşi ve köydeki üç amcasının da bulunduğunu açıkladı.

Narin Güran cinayetinde anne, baba ve kardeşler dahil 21 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır’da 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, bu sabah Eğertutmaz Deresi’nin yanında bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cansız bedeninin bir çuvalın içine konulduğunu ve çuvalın taşlarla gizlenerek ‘şüphe uyandırmayacak şekilde’ dere kenarına bırakıldığını ifade etti. Narin’in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemi sürüyor. Öte yandan küçük kızın cenazesinin Tavşantepe Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. Cinayet soruşturması kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. Halk TV Muhabiri Ferit Demir ise gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, iki kardeşi ve köydeki üç amcasının da bulunduğunu açıkladı.

8’İNCİ GÜNDE DEREDE ARAMA YAPILMIŞTI

Narin’i arama çalışmaları kapsamında arama çalışmalarının 8’inci gününde gelen bir ihbar üzerine Eğertutmaz Deresi’nde arama çalışması yürütülmüştü.

Jandarma ve AFAD’a bağlı arama kurtarma ve diğer ekipler, mahallenin çevresi, kayalıklar, dere ve sazlık, tarlalar ile mahallenin içindeki atıl alanlar, boş evler, ahırlar, samanlıklar ve evlerin bahçesinde arama gerçekleştirmişti.