AKP’den “selamlama” seferberliği!

AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu AKP Grup toplantısı'nda konuştu.

AKP’den “selamlama” seferberliği!

AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu AKP Grup toplantısı’nda konuştu.

Davutoğlu konuşmasında “selamlama” seferberliği başlatma çağrısında bulundu. Davutoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

Hiç çıkmadığımız kadar sokağa çıkalım. Hiç sormadığımız kadar komşularımızı soralım. Hiç dayanışma yapmadığımız kadar dayanışma içinde olalım. Baharı karşıladığımız bu günlerde bir selam seferberliği başlatalım.

Arakan’a gitmiştim. 50 yıl sonra dışarıdan gelen ilk devlet adamı olmuştum. Orada binlerce kardeşim toplandığında onlar İngilizce susturmak istediler. Kalabalık uğultular altında bize sesleniyordu. Bir megafon olmadan Es Selamı Aleyküm dedim. Bütün uğultular kesildi. Bütün Arakan Ve Aleyküm Selam dedi. Bu selamı 6 kez tekrarladım. Buradan 79 milyona Es Selamı Aleyküm diyorum. Bil ki benden sana zarar gelmez benden sana sadece barış gelir. Ve Aleyküm Selam diyerek selamını aldım benden de sana zarar gelmez der.

Sakın ola ki evlerimize mahallelerimize kapanmayalım. Biz terörü kudret gücümüzle yeneceğiz. Bugün Nusaybin’de, Şırnak’ta mücadele eden askerlerimiz polislerimiz bu selam için mücadele ediyor.

Teröristleri nasıl şehirden atıyorsak teröristlerin yıktıkları şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Alt yapısıyla üst yapısıyla yep yeni bir Güneydoğu inşa edeceğiz. Modern Moğollar’a inat yeniden inşa edeceğiz.

“CHP Türk Baas’ı, HDP Kürt Baas’ı”

Demirtaş’ın vize serbestisi geldiğinde “Kürtler Avrupa’ya gider” sözlerine inat Avrupa’da yaşayan Kürt vatandaşarımız bizim yeniden inşa edeceğimiz güzel şehirlere geri dönecekler.

Türkiye’de milli iktidara karşı maalesef milli bir muhalefet yok.

Muhalefetin iki gündemi var ya kurultay yapıyorlar ya da kurultay tartışması yapıyorlar. Biri CHP Türk Baas’ı, diğeri HDP Kürt Baas’ı.