Fenerbahçe Galatasaray'ı ağırlıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 11. Hafta mücadelesinde Galatasaray'ı ağırlıyor.

Fenerbahçe Galatasaray'ı ağırlıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 11. Hafta mücadelesinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Karşılaşma saat 20:00’da Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

17 yıllık seriye tamam mı devam mı?

Fenerbahçe 17 yıldan beri sahasında Galatasaray’a kaybetmiyor. Fenerbahçe’yi Kadıköy’de en son 1999 yılında mağlup eden Galatasaray, 2012 yılında Kadıköy’de şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. İki takım arasında oynanan son 10 maçta Fenerbahçe’nin 3, Galatasaray’ın 4 galibiyeti bulunurken 3 maç ise beraberlikle tamamlandı.

6 yıllık hasret bitiyor

Galatasaray taraftarı 6 yıl aradan sonra ilk kez Fenerbahçe deplasmanına gidecek. 6 yıl önce başlayan deplasman yasağının bu yıl kalkmasıyla birlikte yaklaşık 2300 Galatasaray taraftarı Ülker Stadyumu’nda yerini alacak. Galatasaraylı taraftarlar Türk Telekom Arena’dan kalkacak otobüsler ile Kadıköy’e ulaşacak ve stada toplu olarak giriş yapacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe’de Mehmet Topal cezalıyken son haftaların yıldızı Jeremain Lens ise sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray’da ise önemli bir eksiklik yok. İki takımın muhtemel 11’leri ise şu şekilde:

Fenerbahçe:

Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef de Souza, Aatif Chahechouhe, Volkan Şen, Alper Potuk, Van Persie.

Galatasaray:

Muslera, Sabri, Serdar Aziz, Hakan Balta, Carole, De Jong, Tolga Ciğerci, Bruma, Sneijder, Sinan Gümüş, Podolski.

Bazı yollar trafiğe kapatılacak

Kadıköy’de yarın oynanacak karşılaşma nedeniyle, yarın saat 16.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

• D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadına kadar gelen güney bağlantı yolu

• Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısım)

• Bağdat Caddesi (Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stat arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımdan itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi kavşağına kadar olan kısım).