Hastaneye seccade ve tespih ihalesi!

Adana'da Sağlık Bakanlığı'na bağlı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 500 tespih, 500 de seccade alımı yapmak üzere ilgili firmalardan fiyat teklifi istediği ortaya çıktı.

Hastaneye seccade ve tespih ihalesi!

Adana’da Sağlık Bakanlığı’na bağlı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 500 tespih, 500 de seccade alımı yapmak üzere ilgili firmalardan fiyat teklifi istediği ortaya çıktı.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından firmalara gönderilen ve İhale için son başvuru tarihinin 28 Mart 2016 olarak belirtildiği resmi yazıda, alınacak malzemenin niteliği ilgili bir koşul yer almazken, teklif verenler firmaların bunu belirtmeleri istendi.

HASTANE IHALE YAZISI (FOTO: ADANA,DHA)

HASTANE IHALE YAZISI (FOTO: ADANA,DHA)

Hastane yetkilileri, tedavi gören hasta ve hasta yakınları tarafından odalarda eksikliği hissedildiği bildirilen tespih ve seccade ihtiyacının giderilmesi için ihale açıldığını söyledi.

Sağlıkta da gerici dönüşümü resmileştiren ve Ocak ayı başında Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında din görevlilerinin hastalar ve yakınlarına manevi destek ve moral vereceği uygulamayı hayata geçirecek bir protokol imzalanmıştı.