Şort giydiği için gerici saldırıya uğrayan hemşire Terzi: "Ölmeliydin" diyenler oldu

Şort giydiği içinbeleidye otobüsünde tekmeli saldırıya uğrayan hemşire Terzi, sosyal medyadan "ölmeliydin", "oh olsun" şeklinde mesajlar aldığını söyledi.

Şort giydiği için gerici saldırıya uğrayan hemşire Terzi:

İstanbul’da belediye otobüsünde şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu adlı güvenlik görevlisinin gerici saldırısına maruz kalan Ayşegül Terzi, saldırı sonrası “ölmeliydin”, “oh olsun” diyenler olduğunu, Çakıroğlu’nun serbest bırakılma kararı sonrası kameralara yansıyan gülen suratını unutamadığını söyledi.

Abdullah Çakıroğlu yeniden tutuklandıktan sonra, Habertürk’ten Ümran Avcı‘nın konuştuğu hemşire Terzi, “Yanımda biri olmadan uyuyamıyorum. Tek başıma dışarı çıkamıyorum. Uzun süre bu korkuyu üzerimden atabileceğimi sanmıyorum. O nedenle bugün (dün) terapiye başlıyorum” dedi.

“Ölmeliydin” diyen var

Bu süreçte herkesin yanında olmadığını, destek verenler kadar kötü yorumlar da yapıldığını söyleyen Ayşegül Terzi, “İyi yorumlar kadar kötü yorumlar da var. Sosyal medyadan ‘Oh olsun’, ‘İyi olmuş’, ‘Ölmeliydin’ diyen var. Vicdansızca yorum yapanlar var” diye konuştu. Ayşegül Terzi yaşadığı psikolojiyi, “Sürekli ağlama duygusu var ve ağlama nöbetleri geliyor. Ağlıyorum. Serbest bırakıldığında gülen suratı hep gözümün önüne geliyor” diyerek anlattı. “Destek olan herkese teşekkür ediyorum” diyen Ayşegül T., “Benim yaşadığımı Allah düşmanımın başına vermesin. Hiçbir kadın yaşamasın” diye konuştu.