Sultangazi'de kahvehane tarandı: İki yaralı

Sultangazi’deki bir kahvehaneye silahlı kişilerce ateş açıldı. Saldırıda 1’i ağır, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı. 2 gün önce Küçükçekmece’nin Kanarya Mahallesi’nde kahvehane taranmış, 2 kişi yaşamını yitirmişti. Olay saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak’ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan... View Article

Sultangazi'de kahvehane tarandı: İki yaralı

Sultangazi’deki bir kahvehaneye silahlı kişilerce ateş açıldı. Saldırıda 1’i ağır, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

2 gün önce Küçükçekmece’nin Kanarya Mahallesi’nde kahvehane taranmış, 2 kişi yaşamını yitirmişti.

Olay saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak’ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kahvehanenin camlarında mermi deliği olduğu görüldü.

Saldırı haberi üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulans ile çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Polis, konuyla ilgili bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.