VİDEO | Demet Akalın 'Sıla'yı linç' kampanyasında fırsatı kaçırmadı

Popçu Demet Akalın, Yenikapı mitingi sözleri nedeniyle hedef olan Sıla ve Halil Sezai'yi linç kampanyasından eksik kalmadı.

VİDEO | Demet Akalın 'Sıla'yı linç' kampanyasında fırsatı kaçırmadı

Yenikapı mitingiyle ilgili sözleri nedeniyle AKP’nin hedefine oturan Sıla Gençoğlu ve Halil Sezai’ye yandaş ünlülerden de tepkiler gelmeye devam ediyor. İki isme yönelik Davut Güloğlu ve Nihat Doğan’ın hakaret dolu ‘tepki’lerinden sonra popçu Demet Akalın da fırsatı kaçırmadı.

AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu, Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV’de bir programına telefonla bağlanan Demet Akalın, ilk olarak Yenikapı’daki mitingde neden bulunamadığını açıkladıktan sonra, şarkıcı Sıla’nın Yenikapı mitingine yönelik açıklamaları hakkında da yorumda bulundu. Akalın ayrıca Halil Sezai’nin sözlerini de yorumladı. Akalın’ın açıklamaları şöyle:

‘Vatan millet mevzusu’

“Çok garip geliyor bana bu söylemler. Herkesin kendi düşüncesi bir şey diyemem ama bu kendi düşüncesini, demokrasiyi geçti arkadaşlar. Vatan millet mevzusu vardı ortada” diye konuştu.

Sunucunun “Halil Sezai ve Sıla için demokrasi konusu değil yani diyorsun doğru mu” sorusuna Akalın, “Değil arkadaşım. Şöyle yaparsın oraya gitmezsin, ama halkın içine karışırsın” ifadelerini kullandı.