VİDEO | TRT canlı yayınında Aziz Yıldırım'a: Allah belanı versin Aziz

TRT Spor ekranlarında Aziz Yıldırım'la ilgili bir haber esnasında rejiden "Allah belanı versin Aziz" sesi yayına gitti.

VİDEO | TRT canlı yayınında Aziz Yıldırım'a: Allah belanı versin Aziz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün NTV ve NTV Spor canlı yayınında yaptığı açıklamalarla ilgili bir haber verilirken, programdan bir bölüm ekrana getirildi. Ancak, haber kaseti ekrana ilk geldiği anda rejiden ‘Allah belanı versin Aziz’ şeklinde bir ses yükseldi.

Canlı yayında ekrana gelen bu olay Fenerbahçe taraftarlarından büyük tepki gördü. Yüzlerce taraftar sosyal medya aracılığıyla TRT’ye sert eleştirilerde bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=iBj2poh70Ag

TRT’den özür: Alkollü bir şahıs…

Skandal olaydan TRT’den resmi özür açıklaması geldi. Açıklamada, Aziz Yıldırım için hakaret içeren sözlerin canlı bağlantı hazırlığı sırasında o noktadan geçen ‘alkollü’ bir taraftar tarafından söylendiği belirtildi.

TRT’nin açıklaması şöyle:

Programda, İsviçre’nin Zürih kentinde bulunan Fenerbahçe muhabirimize yapılacak canlı bağlantıya hazırlık sırasında, muhabirin yanından geçen alkollü bir şahsın bu çirkin ifadeleri kullandığı tespit edilmiştir.

Kurumumuz bu tür çirkin ifadeleri en şiddetli şekilde kınamakta ve böyle bir canlı yayın talihsizliğinin yaşanmasından dolayı büyük üzüntü taşımaktadır.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım başta olmak üzere, tüm Fenerbahçe camiasından özür dileriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur…