“Yanılmışız. İslamcılar demokrat olamıyormuş...” diyen Aslı Aydıntaşbaş Cumhuriyet'te

Aslı Aydıntaşbaş, artık Cumhuriyet gazetesinde yazacak. Gazete bu gelişmeyi ''Parlak kariyeri ile tanınan Aslı Aydıntaşbaş aramızda.'' diyerek okuyucularına aktardı.

“Yanılmışız. İslamcılar demokrat olamıyormuş...” diyen Aslı Aydıntaşbaş Cumhuriyet'te

Liberal gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, artık Cumhuriyet gazetesinde yazacak. Gazete bu gelişmeyi ”Parlak kariyeri ile tanınan Aslı Aydıntaşbaş aramızda.” diyerek okuyucularına aktardı.

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş’ta kandırılan liberallerden elbette, geçen yıl sosyal medya üzerinden AKP iktidarına gönderme yaparak “Yanılmışız. İslamcılar demokrat olamıyormuş…” itirafını paylaşmıştı. Bu mesaj sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Aslı Aydıntaşbaş Suriye’de yaşanan çatışmalarda Suriye hükümetine karşı Özgür Suriye Ordusu’nu destekleyen tavrıyla tanınıyor.

Cumhuriyet gazetesi, dün “Varan 1: Kadri Gürsel aramızda, sürprizlerimiz devam edecek” diyerek yeni yazarların kadrosuna katılacağını duyurmasının ardından, bugün “Varan 2”yi açıkladı. Aslı Aydıntaşbaş’ı kadrosuna kattığını duyuran gazetenin tanıtım yazısında şu ifadeler yer aldı:

“Ankara’nın nabzını tutan yazıları, diplomasideki tecrübesi ve televizyon yorumlarıyla tanınan gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, Cumhuriyet ailesine katıldı. Uzun yıllar yurtdışında da görev yapan Aydıntaşbaş, yorum ve haberleriyle çok yakında Cumhuriyet’te olacak.”