Adana'da 'canlı bomba' ihbarı: Eve baskın düzenlendi, gözaltılar var

Adana'da IŞİD'in hücre evi oluşturduğu ve canlı bomba geldiği yönündeki istihbarat üzerine 250 polisle eve baskın düzenledi.

Adana'da 'canlı bomba' ihbarı: Eve baskın düzenlendi, gözaltılar var

Adana Emniyet Müdürlüğü IŞİD’in hücre evi oluşturduğu ve canlı bomba geldiği yönündeki istihbarat üzerine bu sabah 250 polisle eve baskın düzenledi. Baskında evde bulunan 7 kişi gözaltına alındı.

İHA‘nın aktardığına göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde “IŞİD’in hücre evi oluşturduğu” istihbaratı geldi. Polis bu istihbarata üzerine harekete geçerek bir süre evi takibe aldı. Eve yüklü miktarda bomba ile silah getirildiği ve ‘canlı bomba’ olacakları bilgisine ulaştığı belirtilen polis, bu bilgi doğrultusunda operasyon planlandı.

Bu sabah operasyona başlayan özel harekat polisleri, kapıları kırarak eve girdi. Polis evde bulunan 7 kişiye gözaltı işlemi yaptı. Zanlılar gözaltına alındıktan sonra eve bomba imha ekipleri geldi.

Evde bomba arama çalışmaları devam ederken, sokağa giriş çıkışlar yasaklandığı belirtiliyor. Polisin hücre evindeki çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.