AKP'li başkanın oğlunun 'cinsel istismar' haberi gazete toplattı

Adıyaman'da AKP'li Gölbaşı Belediye Başkanı, oğlunun 'cinsel istismar'dan tutuklanmasıyla ilgili haberin yer aldığı gazeteyi toplattı.

AKP'li başkanın oğlunun 'cinsel istismar' haberi gazete toplattı

Adıyaman’da AKP’li Gölbaşı Belediye Başkanının oğlunun ‘cinsel istismar’dan tutuklanmasıyla ilgili haberin yer aldığı gazete toplatıldı.

Adıyaman’a bağlı Gölbaşı Belediyesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’in evli ve 2 çocuk babası oğlu Erdem Özdemir, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçlamasıyla tutuklandı. Ancak Özdemir’in tutuklanmasına ilişkin dün yayımlanan haberin ardından Adıyaman Merkez ile Gölbaşı, Kahta, Gerger ilçelerindeki bayilerinde Cumhuriyet gazetesi bulunamadı.

Cumhuriyet’ten Dilek Şen‘in haberine göre, bilgi almak için ulaşılan yerel basından gazeteciler ve vatandaşlar, bir kişinin ildeki bayileri dolaşarak tüm gazeteleri dün sabah satın aldığını söyledi.

Yaysat Adıyaman Dağıtım Merkezi’nden bir çalışan da “Öğlene kadar 15-20 kişi aradı. Bayilerde Cumhuriyet gazetesi bulamadıklarını söyledi. Bunun üzerine bayileri aradık, bir kişi gelip hepsini aldı yanıtı aldık” dedi.