Erdoğan: Askerimiz, polisimiz, jandarmamız el ele şehadete yürüyor, bu ne mutluluk!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Trabzon'da partililere hitap ederken "şehit" haberlerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Erdoğan: Askerimiz, polisimiz, jandarmamız el ele şehadete yürüyor, bu ne mutluluk!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon’da düzenlenen toplantısında yaptığı konuşmada “şehitlik” övgüsü yaptı, operasyonlarda yaşanan asker ve polis ölümlerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Trabzon’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen AKP Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına partililere hitap eden Erdoğan’ın o ifadeleri şöyle:

“Ülkemizle ilgili kötü niyetleri olanlar, elbette açık veya gizli bize zarar vermeye çalışacaklardır ama ne demiştik, ey FETÖ’cüler nereye kaçarsanız kaçın sizi inlerinize kadar kovalayacağız. Ey PKK sizi de kovalayacağız, DEAŞ, sizi de kovalayacağız. İşte Cudi’de, Gabar’da, Küpeli’de, Kandil’de neresi olursa olsun gideceğiz. Artık bizim askerimiz, polisimiz, jandarmamız, aralarında en ufak bir nifak yok. Elhamdülillah şimdi hepsi el birliği gönül birliği içerisinde gidiyorlar, ele ele gidiyorlar ve hepsi de şehadete yürüyorlar. Bu ne mutluluk.”