Gerici Nihat Hatipoğlu: Uzun saçlı ve küpeli olan gençlere karışmayın, bu gençleri İslam'da tutalım

Yandaş televizyon kanallarında yaptığı gerici programlarla bilinen Nihat Hatipoğlu, uzun saç bırakan ve küpe takan gençlere kızanlara öğüt vererek, “Karışmayın, biz bu genci İslam’da tutalım, biz onu bırakmayalım” dedi. Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı bir konferansta, uzun saç bırakan ve küpe takan gençlere kızanlara öğüt vererek, “Bazen soruyorlar ‘Hocam gençlerin saçı uzun.’ Bırakın uzun olsun, ‘Hocam gencin... View Article

Gerici Nihat Hatipoğlu: Uzun saçlı ve küpeli olan gençlere karışmayın, bu gençleri İslam'da tutalım

Yandaş televizyon kanallarında yaptığı gerici programlarla bilinen Nihat Hatipoğlu, uzun saç bırakan ve küpe takan gençlere kızanlara öğüt vererek, “Karışmayın, biz bu genci İslam’da tutalım, biz onu bırakmayalım” dedi.

Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı bir konferansta, uzun saç bırakan ve küpe takan gençlere kızanlara öğüt vererek, “Bazen soruyorlar ‘Hocam gençlerin saçı uzun.’ Bırakın uzun olsun, ‘Hocam gencin kulağında küpe var.’ Karışmayın, biz bu genci İslam’da tutalım, biz onu bırakmayalım. ‘Çenesinde sakal var.’ diye kızarsan, ‘kulağında küpe var.’ diye kızarsan ‘saçı uzun tuttu.’ diye, ‘buna haram, buna haram.’ dersen ne yapacak o çocuk, kime gidecek? Öyle yapmamak lazım, bu üslup Peygamber üslubu değil” dedi.