İstanbul'da iş cinayeti: İnşaatta çalışan tıp öğrencisinin üzerine beton blok düştü

İstanbul Esenyurt'ta inşaatta çalışan tıp öğrencisi üzerine düşen demirin altında kalarak hayatını kaybetti.

İstanbul'da iş cinayeti: İnşaatta çalışan tıp öğrencisinin üzerine beton blok düştü

İstanbul Esenyurt’ta inşaatta çalışan tıp öğrencisi Remzi Ersu üzerine düşen beton bloğun altında kalarak hayatını kaybetti.

Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı’nda bulunan bir inşaatta meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki 4’üncü sınıf tıp fakültesi öğrencisi Remzi Ersu, sömestr tatilini geçirmek için Van’dan İstanbul’a geldi. Tatilde para kazanmak isteyen Ersu, yeğeni Sefer Deli’nin yanında bir inşaatta çalışmaya başladı.

İnşaat çalışması sırasında vinç tarafından kaldırılan beton blok vincin halatının kopmasıyla birlikte üniversite öğrencisi Ersu ve yeğeni Deli’nin üzerine düştü. Diğer çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ersu ve Deli sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevrede bulunan en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ersu, hayatını kaybetti. Acı haberi duyan talihsiz gencin yakınları hastaneye akın etti. Ersu’nun yakınları gözyaşlarına boğulurken, ağır yaralanan Sefer Deli’nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. (İHA)