Nagehan Alçı'nın dava açtığı piyanist Nazlı Işıldak'tan çağrı

AKP'li yazar Nagehan Alçı'yla İstanbul'da bir kafede gösterdiği tepki üzerine hakkında dava açılan piyanist Nazlı Işıldak ilk duruşma öncesi çağrıda bulundu.

Nagehan Alçı'nın dava açtığı piyanist Nazlı Işıldak'tan çağrı

İstanbul’da bir kafede karşılaştığı AKP’li yazar Nagehan Alçı’ya, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına verdiği destekten dolayı tepki gösteren piyanist Nazlı Işıldak, “Bank Asya’dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?” diye seslenmişti.

Olayın ardından Nagehan Alçı ile mahkemelik olan piyanist Nazlı Işıldak yarın hakim karşısına çıkacak. Işıldak, davanın ilk duruşması öncesi sosyal medya hesabından bir çağrıda bulundu.

Işıldak’ın çağrısı şöyle:

“Dostlar, arkadaşlar, sosyal medya tanıdıkları…

Bilenler biliyor, yargılandığım bir dava var. ‘Gazeteci’ Nagehan Alçı hakkımda bir hakaret davası açtı. Devleti meşgul edeceğiz kendi çapımızda. Konuya davacı şahıs kadar önem vermediğimden sizlere duyurmaya da tereddüt ettim. Ama sonra düşündüm ki savunma nezdinde söyleyeceklerim pek çoğumuzun ortak duygu ve düşünceleri olacak. Dolayısıyla size duyurma sorumluluğu hissediyorum. İçinizden geçenlerin devlet nezdinde ifade edildiğini duymak isterseniz 16 Kasım 2017, sabah 10.05’de Çağlayan Adliyesi’nde buluşalım. Her halükarda biz kazandık, yolumuza devam edeceğiz!…

http://gazetemanifesto.com/2017/02/22/nagehan-alciya-vicdaniniz-nasil-rahat-ediyor-diye-bagirdi-gozaltina-alindi/

http://gazetemanifesto.com/2017/02/23/balcicek-iltere-nagehan-alci-tepkisi-ekranlarinizda-yillarca-soylediginiz-yalanlarin-hesabi-sorulacak/