VİDEO | Nuriye'nin ilk sözleri: Sizi gördüğüme inanamıyorum

İşlerine dönebilmek için 269 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın davasında karar çıktı. Duruşmaya getirilmeyerek savunma imkânı verilmeyen Gülmen’e “terör örgütü üyeliği”nden 6 yıl 3 ay hapis cezası verilirken, tahliyesine hükmedildi. Nuriye Gülmen, gecenin geç saatlerinde Ankara Numune hastanesinden çıkarılarak ambulansa bindirildi. Kardeşi Beyza Gülmen refakatinde hastaneden çıkan Gülmeni Yüksel Direnişçileri evinin... View Article

VİDEO | Nuriye'nin ilk sözleri: Sizi gördüğüme inanamıyorum

İşlerine dönebilmek için 269 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın davasında karar çıktı. Duruşmaya getirilmeyerek savunma imkânı verilmeyen Gülmen’e “terör örgütü üyeliği”nden 6 yıl 3 ay hapis cezası verilirken, tahliyesine hükmedildi. Nuriye Gülmen, gecenin geç saatlerinde Ankara Numune hastanesinden çıkarılarak ambulansa bindirildi.

Kardeşi Beyza Gülmen refakatinde hastaneden çıkan Gülmeni Yüksel Direnişçileri evinin önünde bekledi. Ambulanstan inen Gülmen’in morali iyi görünürken ilk sözleri “Sizi gördüğüme inanamıyorum” oldu. Kendisi için hazırlanan odada Semih ve Esra Özakça, Gülmen’i karşıladı.