VİDEO | St. Petersburg metrosunda patlama: En az 10 ölü, çok sayıda yaralı var

Rusya’nın St Petersburg şehrinde metroda bir patlama olduğu belirtildi. Patlamada en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Rusya devlet ajansı TASS’ın geçtiği habere göre, patlamada ilk belirlemelere göre en az 10 kişi hayatını kaybetti. İki ayrı metro istasyonunda patlamada çok sayıda da yaralının olduğu belirtiliyor. Öte yandan olayın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bilgilendirildiği... View Article

VİDEO | St. Petersburg metrosunda patlama: En az 10 ölü, çok sayıda yaralı var

Rusya’nın St Petersburg şehrinde metroda bir patlama olduğu belirtildi. Patlamada en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Rusya devlet ajansı TASS’ın geçtiği habere göre, patlamada ilk belirlemelere göre en az 10 kişi hayatını kaybetti. İki ayrı metro istasyonunda patlamada çok sayıda da yaralının olduğu belirtiliyor.

Öte yandan olayın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bilgilendirildiği ve şehirdeki 3 metro istasyonunun kapatıldığı kaydedildi.

Putin’den açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, patlamanın ardından açıklama yaptı.

Putin, ulusal güvenlik yetkilileriyle görüştüğünü ve patlamanın nedenini tespit etmeye çalıştıklarını söyledi. Putin, terör saldırısı dahil her seçeneği değerlendiklerini belirtti.

İşte patlama alanından görüntüler: