Yavuz Yılmaz'ın intiharında yeni bilgiler ortaya çktı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın intiharından önceki son anlarına ilişkin bilgiler ortaya çıktı.

Yavuz Yılmaz'ın intiharında yeni bilgiler ortaya çktı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın tabancayla hayatına son vermeden dakikalar önce ABD’deki babasını arayıp ‘Annemin sağlığı nasıl?’ diye sorduğu ortaya çıktı.

Posta‘nın aktardığına göre Mesut Yılmaz, yakından ilgilenmek için Ataşehir’de yalnız yaşayan Yavuz Yılmaz’ın Beykoz Konakları’ndaki kendi evlerinde kalmasını istiyordu. Mesut Yılmaz, bir sağlık sorunu bulunan eşi Berna Yılmaz’ın tedavisi için geçen hafta Amerika’ya gitmişti. Mesut Yılmaz, gitmeden önce de oğlunun sağlık sorununu hatırlatarak, korumalarını “Gözünüzü Yavuz’un üzerinden ayırmayın. Sakın tek kalmasın” diye uyarmıştı.

YARIM SAAT SONRA

Yavuz Yılmaz önceki gece, baba evine gitti. Korumalar ve çalışanlar geç saatte evden ayrıldı. Yavuz, sabaha karşı 02.30’da (ABD saatiyle 16.30) babasını aradı. “Annemin durumu nasıl?” diye sordu. Mesut Yılmaz “Merak etme oğlum, annen iyi. Birkaç saat sonra uçağa binip eve dönüyoruz” dedi. Yavuz Yılmaz, telefonu kapattıktan sonra babasının çalışma odasına geçti. Babasına ait olan Smith Wesson marka toplu tabancayı sağ şakağına dayayıp 03.00’te intihar etti.

KURŞUN GEÇİRMEZ CAM YÜZÜNDEN SİLAH SESİ DUYULMADI

Beykoz Konakları’ndaki villanın tüm camları güvenlik nedeniyle kurşun geçirmezdi. Bu nedenle silah sesini kimse duymadı. Sabah 09.00’da evde çalışan personel villaya geldi. İçeri girdiklerinde Yavuz Yılmaz’ın cansız bedenini görünce polisi aradı.