AKP'li Zeybekci'den İzmir adaylığı sorusuna: Mahallenin en güzel kızını kim istemez, sonradan biraz şey oldu ama...

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, adının İzmir'den adaylığı için geçmesiyle ilgili olarak "Mahallenin en güzel kızı, kim istemez" dedi.

AKP'li Zeybekci'den İzmir adaylığı sorusuna: Mahallenin en güzel kızını kim istemez, sonradan biraz şey oldu ama...

Ege Ekonomik Forumu’na katılan Ekonomi eski Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, verilen arada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AKP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceğinin konuşulduğu hatırlatılıp, bu konudaki düşüncesi sorulan Zeybekci, “Henüz daha kesinleşen bir şey yok ama ola ki partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bu yönde bir teveccühü olur da bize böyle bir görev tevdi edilirse, bu bizim için öncelikli olarak bir onur olur, benim için şeref olur. Hizmetkâr belediyeciliği de İzmir’e getirmek için son gayretimize kadar, enerjimizin sonuna kadar çalışacağımızı da bilmenizi isterim. En iyisini, hakkını vererek yapacağımızı bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının ‘Siz İzmir’i istiyor musunuz’ sorusunu da yanıtlayan Nihat Zeybekci, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez. İzmir, Anadolu’nun en güzel kızı, en güzel şehri. Doğuştan en güzel şehri. Sonradan biraz şey oldu ama… Hayırlısı olsun.” dedi.