Kılıçdaroğlu, seçimler için Abdullatif Şener'le görüştü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu partisinin genel merkezinde eski AKP'li Abdüllatif Şener'le görüştü. Görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri konuşulduğu iddia edildi.

Kılıçdaroğlu, seçimler için Abdullatif Şener'le görüştü

2019’da yapılması planlanan seçimler öncesi CHP’nin ‘en geniş oy desteğini’ bulmak amacıyla sağ siyasetten isimlerle yaptıkları görüşmeleri sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün eski AKP’li ve eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’le CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Görüşmede Şener’le İBB adaylığı konusunun değerlendirildiği belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu ile Şener’in görüşmesinin ayrıntılarıyla ilgili Hürriyet yazarı Yalçın Bayer çarpıcı iddialarda bulundu. Bayer köşesinde bilgi sızdırılmamasının istendiğini belirtirttiği görüşmede Şener’in, Kılıçdaroğlu’na İstanbul yerel seçimiyle ilgili bir proje sunduğu ve bazı önerilerde bulunduğu öğrenildi. Bayer, Şener’in Sivaslı olması nedeniyle adaylığına Kılıçdaroğlu’nun sıcak baktığının da öne sürüldüğünü aktardı.

Şener, bundan bir süre önce bir söyleşide ‘CHP’den teklifi gelse tavrınız ne olur?’ sorusuna, ‘Olabilir, düşünürüm’ demişti.

http://gazetemanifesto.com/2017/12/29/kilicdaroglu-gul-ve-akseneri-kosulsuz-destekleriz/

http://gazetemanifesto.com/2017/11/24/meral-aksenerden-kritik-aciklama-chpyi-sartsiz-surtsuz-destekleriz/