Nurettin Yıldız'ın bir 'müdür' müridi daha çıktı!

Gerici Nurettin Yıldız'ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü düzeyinde destek bulması, MEB yönetiminde gericiliğin etkisini gözler önüne serdi.

Nurettin Yıldız'ın bir 'müdür' müridi daha çıktı!

“Altı yaşındaki kızlar evlenebilir”, “Kız çocukları 7-8 yaşından itibaren tesettür şekli almalı”, “Kız çocukları cehennem kadar risktir”, “Çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor” , “Asansör ortamı halvet oluşturur” gibi ‘fetva’larıyla büyük tepki çeken ve hakkında “halkı kin ve tahrik”ten soruşturma başlatılan gerici Nurettin Yıldız’a MEB’in üst kademelerinden destekler gizlenemiyor.

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün ardından Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in de sosyal medya hesabından Nurettin Yıldız’a sahip çıkarak “Kimse boşuna uğraşmasın, biz ne Reis’ten vazgeçeriz ne de Nurettin Yıldız hocamızdan. İkisini de Allah için çok seviyoruz” diye yazdığı ortaya çıktı. Ancak Demir, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın isim vermeden Yıldız ve benzerlerine tepki göstermesi ve beraberinde soruşturma da gelmesinin ardından ise alel acele tweet’ini sildi.

Geçtiğimiz günlerde de Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Twitter’da ‘Nureddin Yıldız hocamız her daim hakkı ve hakikati Allah’ın rızasını kazanma gayreti ile söyledi. Dininden geçinmedi. Hocamız davamızdan vazgeçmemeyi öğütledi, şeytanlar ise kudurdular” demişti. Fakat Yıldız’a tepkilerin artmasının ardından Yılmaz da önce mesajlarını silmiş, ardından sosyal medyadaki hesabını kapatmıştı.