AKP'li Özhaseki: 'Çoluğum çocuğum, akrabam belediyenin önünden bile geçmez' diyorum Melih Bey üzerine alınıyor

AKP’nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki, Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için "Ne söylesem üzerine alınıyor." dedi.

AKP'li Özhaseki: 'Çoluğum çocuğum, akrabam belediyenin önünden bile geçmez' diyorum Melih Bey üzerine alınıyor

AKP’nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki, Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “yolsuzluklar” konusundaki “alınganlığı”ndan yakındı.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’ün bugün kaleme aldığı yazısında aktardığına göre, Özhaseki Özkök’ü arayarak Gökçek ile ilgili dert yandığını ve “Ne söylesem üzerine alınıyor.” dedi.

Özkök’ün Hürriyet’te yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

DÜN ‘cumhur ittifakı’nın Ankara büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Özhaseki aradı.

Bir vatandaş olarak bana büyük umut veren çok güzel bir sohbet yaptık.

“Biraz dertliyim, sizinle biraz dertleşmek istiyorum” diyerek başladı.

Konu eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’ti.

“Melih Bey Ankara’da uzun süre başkanlık yaptı. Hizmetleri var. Benim onunla bir meselem yok, ama derdim var” dedi ve devam etti:

“Ne söylesem üzerine alınıyor. Geçen gün telefon edip ‘Yahu Melih Bey kardeşim sen niye alınıyorsun? Ben kendimi anlatıyorum’ dedim.”

Sonra örnekler verdi:

“Bana soruyorlar: ‘Çocukların, akrabaların belediyede görev alacak mı?’ Ben de diyorum ki, ‘Benim çoluğum çocuğum, akrabam belediyenin önünden bile geçmez’. Ama bakıyorum o üzerine alınıyor. Ben 5 dönem belediye başkanlığı yaptım. Çoluğum çocuğum belediyeye girmedi. Zaten hepsinin kendine ait işleri var. Yani kendimi anlatıyorum.”