İmamoğlu'ndan AKP'li başkanlara güvence: 'İyi ki bu adam seçildi' diyecekler

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "'İktidar partisinin belediye başkanları bile 1 Nisan Pazartesi sabahı, 'İyi ki bu adam seçildi yahu.' diyecekler" dedi.

İmamoğlu'ndan AKP'li başkanlara güvence: 'İyi ki bu adam seçildi' diyecekler

Seçim çalışmalarında sık sık sağcı söylemlerde bulunarak AKP’den farkı olmadığını göstermeye çalışan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçilmesi halinde iktidar partisinden belediye başkanlarının bile ‘iyi ki bu adam seçildi’ diyerek sevineceğini söyledi.

Seçim turu kapsamında Avcılar Cihangir Mahallesii’nde katıldığı bir etkinlikte konuşan İmamoğlu, ”İktidar partisinin belediye başkanları bile 1 Nisan Pazartesi sabahı, ‘İyi ki bu adam seçildi yahu. Çünkü benimkiler beni adam yerine koymazdı ama bu adam bizi adam yerine koyacak’ diyecekler. Çünkü ben bütün belediye başkanlarıyla İstanbul’un 39 belediye başkanıyla omuz omuza bu şehri yönetmeyi onlara öğreteceğim. Siyasi ayrımcılık yapmamayı öğreteceğim onlara. 39 ilçenin tek bir gün randevu alamadığı, bakın parti fark etmiyor, belediye başkanlığını unutacaklar. Kapıları kapalı İBB Başkanı’nı unutacaklar. Makamların unutulduğu, makamların sokakta olduğu, mahallelerde olduğu, İstanbul’u adım adım karış karış gezen bir belediye başkanıyla buluşacaklar. Bu yolculuğun en güçlü bireyleri, siz değerli yol arkadaşlarımızdır” diye ifadelerini kullandı.