CNN Türk'te 'seni mermi manyağı yaparım' tehdidi!

Cem Seymen'in sürpriz kararının arkasında, kanaldaki bir editörden aldığı ölüm tehdidinin bulunduğu öne sürülüyor.

CNN Türk'te 'seni mermi manyağı yaparım' tehdidi!

CNN Türk’te yayımlanan “A’dan Z’ye” programının sunucusu Cem Seymen, “Burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim” diyerek görevini bıraktığını açıklamıştı.

Seymen’in şaşkınlıkla karşılanan kararı almasına ilişkin ise hayli çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Medyaradar‘da yer iddiaya göre, CNN Türk çalışanı bir editör, Cem Seymen’le ‘Davutoğlu’ haberi nedeniyle tartışma yaşadı.

Tartışmanın alevlenmesinin ardından editör Seymen’e “Seni mermi manyağı yaparım, gebertirim” şeklinde tehditler savurdu.

Cem Seymen, yaşanan bu olayın ardından durumu yönetime bildirdi. Ancak yönetimin olaya kayıtsız kalması nedeniyle programa çıkmama kararı aldı.

Seymen, kişisel Instagram hesabında yaptığı veda açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sevgili dostlarım. Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım. Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar. Ekip olarak çok uğraştık, iyi niyetle çok gayret gösterdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma minnettarım. Program iyice oturmaya başlamıştı ve ratingler de iyi gidiyordu. Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim. Lütfen bana kızmayın. Anlayışınızı rica ederim. CNN Türk’e bana verdiği fırsat için de teşekkürü borç bilirim. Son yayınım Cuma günü olacak. 4 gün daha beraberiz. Yolumuz açık olsun”