Erdoğan: 31 Mart, Türkiye'nin en kritik seçimlerinden biridir

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta destekçilerine seslendi.

Erdoğan: 31 Mart, Türkiye'nin en kritik seçimlerinden biridir

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak mitinginde destekçilerine seslendi. AKP Genel Başkanı Erdoğan, “31 Mart bir beka seçimidir. 31 Mart belediyelerden başlayarak bölgemizde tarihi bir değişimin miladın başlangıcı olacaktır. Türkiye’nin en kritik seçimlerinden biri diyoruz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Bizler hep birlikte aynı kıbleye yönelen yan yana saf tutanlarız. Aynı beden aynı ruhuz. Doğu’da bizi Batı’da biziz. Biz bu ülkenin her şehrine sevdalıyız. Her türlü ayrımcılık bölücülük ayaklarımızın altındadır. Bu ülke, bu bayrak, bu ezan, bu devlet hepimizindir. Şrınak’ı Trabzon’dan Antalya’dan Bursa’dan ayrı düşünemeyiz. Bu ülke vatan, devlet hepimizindir. Bu bayrağa rengini veren şehit kanları, hepimizin ecdadının ortak mücadelesini temsil ediyor.

Bu ülkenin her bir karışı bizim vatanımızdır. Kimsenin el sürmesine izin vermeyiz. Kendine başka devlet arayan istediği yere gidebilir. Bu ülkenin 780 bin kilometrekaresinin her bir parçası bizim vatanımızdır. Hiç kimseye bu devlet üzerinde ameliyat yaptırmayız.

Kobani’den gelenler nereye geldi? Türkiye’ye… Kobani’den gelen 300 bin kişiyi Türkiye’de ağırlıyoruz. Şu anda yaklaşık 4 milyon Suriyeli mülteci Türkiye’de. Biz bunları apırlarken bay Kemal ‘Suriye’den gelenler vergi ödüyor mu?’ diyor. Bunlar katil Esad’ın bombalarından gelip sığındır. Biz bunlara bakmayacak mıyız? Ama adam böyle bir şefkat yok ki. Bir merhamet dininin mensupları olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman merhametle, şefkatle muamele edeceğiz.

‘TÜRKİYE’NİN EN KRİTİK SEÇİMLERİNDEN BİRİ’

31 Mart bir beka seçimidir. 31 Mart belediyelerden başlayarak bölgemizde tarihi bir değişimin miladın başlangıcı olacaktır. Türkiye’nin en kritik seçimlerinden biri diyoruz. Şimdi yeni bir Şırnak var. İstiyoruz ki terör örgütünün desteğindekilerle değil sizlere gerçekten sahip çıkacak AK Parti iktidarıyla yerel seçimlerde Şırnak’ta yeni bir dönem başlasın. Şırnak, 31 Mart’ta şehrine ve ülkesine sahip çıkıyor musun? Asla korkmak, yılmak yok. Çok çalışacağı. Durmak yok.