Erdoğan'ın ilk miting yapacağı yer ve tarihi Vali duyurdu!

AKP'li Cumhurbaşanı Tayyip Erdoğan'ın ilk miting yapacağı yerin bilgisini veren kişi Hükümet veya AKP'den bir yetkili yerine Sivas Valisi oldu...

Erdoğan'ın ilk miting yapacağı yer ve tarihi Vali duyurdu!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilk mitingini Sivas’ta yapacağı öğrenildi. Mitingin bilgisini veren kişi ise Hükümet veya AKP’den bir yetkili yerine Sivas Valisi oldu.

Buna göre Erdoğan, 8 Şubat Cuma günü toplu açılış töreni ve yerel seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a ziyarette bulunacak.

Düzenlediği basın toplantısı ile Erdoğan’ın gelişiyle ilgili basın mensuplarına bilgi veren Sivas Valisi Salih Ayhan, Cuma günü gerçekleştirilecek ziyaret öncesi ilçe kaymakamları ile birlikte son durumu değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Erdoğan’ın ilk olarak Sivas’a gelmesinin “çok anlamlı” olduğunu kaydeden Ayhan, “Bundan dolayı çok mutluyuz. Sivas Kongresi’nin 100’üncü yılında milli mücadelenin temellerinin atıldığı Sivas’ta çok heyecanlı ve coşkulu bir yıl bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın da Sivas’a gelerek toplu açılışları yapacak olması bizleri çok mutlu etti. Bununla ilgili çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Cumhurbaşkanlığımıza açılışlarla ilgili bilgi notlarını aktardık.” dedi.