Gericiler Sedat Peker'i bile isyan ettirdi: Siz nasıl bir sapıksınız?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 4 yaşındaki kızını jimnastik kursuna göndermesini eleştirenlere yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Gericiler Sedat Peker'i bile isyan ettirdi: Siz nasıl bir sapıksınız?

Organize suç örgütü lideri  ve AKP’li Sedat Peker sosyal medyadan 4 yaşındaki kızının jimnastik gösterisine ilişkin bir paylaşımda bulunmuş, gericiler tarafından kızını jimnastik kursuna göndermesi hedef alınmıştı.

Sedat Peker eleştirenlere yanıt vererek ”O yorumları yazanları gerçekten anlayamıyorum. Nasıl bir sapıksınız, nasıl bir manyaksınız.” sözlerine yer verdi.

Peker’in konuya ilişkin açıklaması şöyle:

”Bir önceki gün yaptığım paylaşımda kızımın jimnastik gösterisinin, İFTAR saatine denk geldiği için orucumu hurma ve suyla açmak zorunda kaldım demiştim. Bazı insanlar bu durumdan dolayı benim DİNİ inancımı sorgulamış ve bu yönde yorumlar yazmışlar. 4 yaşında bir kız çocuğunun jimnastik sporunu yapması onun gelecekteki sağlığı açısından çok önemlidir. Bu yüzden kızımı jimnastiğe gönderiyorum. Babalar kızlarının ilk aşkı olduğu için kızımı tabi ki jimnastik gösterisinde yalnız bırakmadım.

‘HASTALIKLI RUHLARSINIZ’

”O yorumları yazanları gerçekten anlayamıyorum. Nasıl bir sapıksınız, nasıl bir manyaksınız. Siz nasıl sözde birer DİNDARSINIZ… DÜNYA’ya bakış açınızı sadece cinsel organınızın üzerinden planlayabilen ve uygulayabilen zavallılarsınız ( Elinize imkan geçse SURİYE’de deaş’ın kurduğu kadınların satıldığı pazarları, ülkemizde kurabilecek kadar hastalıklı ruhlarsınız).”

‘BEN SİZİNLE AYNİ DİNE İNANMIYORUM’

”Hem VALLAHİ hem BİLLAHİ ben sizinle aynı dine inanmıyorum. Benim anladığım DİNİ İNANÇ ile sizin inandığınız DİNİ İNANÇ asla aynı değil. Kimin inancının doğru olduğunun kararını YÜCE ALLAH’ım HAKİMLİĞİ’ne yani mahkemelerin en YÜCESİ olan MAHKEME-İ KÜBRA’ya bırakıyorum.

Çekin kirli ellerinizi ve hastalıklı düşüncelerinizi YÜCE DİNİMİZİN üzerinden yaptıklarınızla insanların İMANINI, İNANCINI zayıflattınız. Bu sayedede deizm – ateizmi hortlattınız.”