'İmamoğlu'nu kabul etmiyorum' diyen, Sedat Peker'e yakın İSPARK şefi de istifa etti

Ekrem İmamoğlu'nu başkan olarak kabul etmediğini söyleyen İSPARK şefi de istifasını verdi.

'İmamoğlu'nu kabul etmiyorum' diyen, Sedat Peker'e yakın İSPARK şefi de istifa etti

Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını alıp göreve başlamasıyla birlikte İBB’den peş peşe istifa haberleri gelmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, 7 Genel Sekreter Yardımcısı ve 1 hukuk müşaviri istifa ettiklerini duyurdu.

Bu toplu istifaların yanı sıra 31 Mart süreci sonrası haberlere konu olan bir ismin daha görevinden ayrıldığı öğrenildi. O isim ise İSPARK’ Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu.

Habertürk‘ten Esra Boğazlıyan’ın haberine göre Hacıoğlu, 23 Haziran seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun tekrar İstanbul Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte dün itibariyle görevinden istifa etti.

ÇETE LİDERİ PEKER’LE…

31 Mart seçimi sonrası bir görüntüsünde sarfettiği “Ekrem İmamoğlu’nu belediye başkanı kesinlikle kabul etmiyorum” sözleri hatırlanan Hüseyin Hacıoğlu’nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le yakın ilişkisi gösteren fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Sedat Peker, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Milli Beka Hareketi’ isimli bir kuruluşun ‘Onursal Başkanı’ olarak takdim ettiği Hacıoğlu’nun evine yaptığı ziyarete ilişkin fotoğrafa yer vermişti.