'İyi Parti'den bir İdris Naim Şahin açıklaması daha: Mümkün değil

Eski AKP’li İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yerel seçimlerde 'İyi Parti'nin Ordu adayı olacağı iddialarına bir açıklama daha geldi.

'İyi Parti'den bir İdris Naim Şahin açıklaması daha: Mümkün değil

Eski AKP’li İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in, ‘Millet İttifakı’nın Ordu adayı olacağı iddialarına bir açıklama da Dervişoğlu’ndan geldi.

‘İyi Parti’ Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Şahin’in adaylığının zaman darlığı sebebiyle mümkün olmadığını açıkladı.

Dervişoğlu, yazılı açıklamasında, ‘İyi Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda il ve ilçe teşkilatları ile Ordu halkının yoğun talepleri olduğunu belirtti.

Bu beklentiyi iletmek üzere İdris Naim Şahin’e çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Dervişoğlu, Şahin’in kendilerini son derece nazik bir şekilde karşıladığını ve görüşlerini paylaştığını dile getirdi.

Dervişoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Sayın Genel Başkanımızla da görüştüler. Ben de eski iki içişleri bakanının sohbetinden ve tecrübelerinden istifade edebilmek imkanına sahip oldum. Öncelikle belirmek isterim ki Sayın İdris Naim Şahin teklifimize başlangıç itibarıyla olumlu yaklaştı. Ancak zaman darlığı ve hızlı hareket etmek mecburiyetinde bulunmamız hali, arzulanan bu adaylığın gerçekleşmesini mümkün kılmadı. Sürecin en başından itibaren gösterdiği nezaket ve hoşgörü için kendisine müteşekkir olduğumu ifade eder, saygılar sunarım.”

Ordu’da İdris Naim Şahin’in, CHP ile ittifak adayı olacağı iddialarına Meral Akşener de ‘çekimser’ bir yanıt vermişti: