Kastamonu'da MHP'li eski başkanın eşyalarını tabutta gönderdiler

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, MHP'li Bozkurt Belediyesi eksi başkanının şahsi eşyalarının tabuta konularak kendisine gönderildiğini açıkladı.

Kastamonu'da MHP'li eski başkanın eşyalarını tabutta gönderdiler

‘Cumhur ittifakı’nı oluşturan AKP ve MHP’nin 31 Mart seçimlerine ayrı adaylarla girdiği Kastamonu’da kentin rantını paylaşamayan iki partinin arasındaki gerginlikler sürüyor.

Kentte son olarak AKP’li ilçe belediye başkanlarının ülkü ocakları başkanlarını “temizlik görevlisi” yaptığı belirtilmiş, bunun üzerine MHP il yönetiminden tepki gelmişti. MHP İl Başkanı Yüksel Aydın’ın açıklamasına göre belediye başkanlarının “provokatif” adımları bununla da sınırlı kalmadı. Seçimlerde MHP’den AKP’ye geçen Bozkurt Belediyesi, eski başkanın şahsi eşyalarını tabut içinde gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında şöyle söyledi:

“Nasrullah Meydanı’na yaptığımız Ramazan Sokağı’nın tarihi dokuya uymadığını iddia etmişler. Biz, onları Ramazan bittikten sonra sökeceğiz. O kalenin önüne kapatan rezidans ne olacak? ‘Bir aylık ise o maliyete değer mi?’ diye sormuş. Bu nelere değer sen bilemezsin. Maliyet hesaplarını geriye dönük yapsana. Kastamonu Belediyesinde 100 bin TL’lik pastırma yemişler, nerede yediniz o pastırmaları? Biz, Cumhur İttifakı hatırına birçok şeyi görmezden geliyoruz. Bozkurt’ta eski belediye başkanının şahsi eşyalarını tabuta koyup gönderdiler. Biz, Cumhur İttifakı hatırına birçok şeyi görmezden geliyoruz”