Mansur Yavaş'tan 'Erdoğan' açıklaması: Onu çiçekle karşılamış birisiyim, uyum içinde olacağım

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçildiği takdirde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la "uyum içinde" çalışacağını söyledi.

Mansur Yavaş'tan 'Erdoğan' açıklaması: Onu çiçekle karşılamış birisiyim, uyum içinde olacağım

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk oldu.

“Belediye başkanlarının siyasetçi kimliklerini arka plana atmaları gerektiğini” savunan Mansur Yavaş, seçim kampanyasında rakibi AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki ile biraraya geleceklerini belirtti.

Yavaş, randevu alınması halinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la da Ankara’ya hizmet noktasında görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

“Beypazarı belediye başkanıyken sayın Erdoğan’ı çiçekle karşılamış birisiyim.” diyen Yavaş, “Biz devlet içerisindeki hiyerarşiyi biliriz. Tabii ki o hiyerarşi içerisinde muhtarından sayın Cumhurbaşkanına kadar herkesle uyum içerisinde çalışacağız. Ankaralıları mutlu etmeye çalışacağız. İnşallah güzel bir ilişki kurulur ve güzel hizmet ederiz.” ifadelerini kullandı.