Ömer Turan ve Fatih Tezcan birbirine girdi

Yandaş Ömer Turan'dan Abdulhamit Gül'e Fatih Tezcan sorusu "Atatürk'e hakaret etmek serbest oldu da Bizim haberimiz mi yok?"

Ömer Turan ve Fatih Tezcan birbirine girdi

Gerici Fatih Tezcan Twitter’da Turkcell’in 29 Ekim reklamını yayınlayan yandaş Yenişafak gazetesine kızdı.

Tezcan”“Cumhuriyet’i getiriyorum” yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi… @yenisafak” diye yazdı.

‘Eski’ yandaş taze muhalif Ömer Turan ise Tezcan’ın bu tweetini alıntılayarak “Sayın bakan, Ben hakaret içermeyen soru sorduğum için birçok kez gözaltına aldım. Fatih Tezcan Cumhuriyetimizin banisi Atatürk’e açıktan agır hakaretlerde bulunuyor ama kendisine dokunulmuyor. Atatürk’e hakaret etmek serbest oldu da Bizim haberimiz mi yok? @abdulhamitgul” yanıtını verdi.

EMNİYET’E TALİMAT VERDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Ömer Turan’a cevap veren Tezcan “Bu gözaltına alındığında şahsımı arattırıp yardım istemişti, ben de ilgili müdürü arayıp “gazetecidir, kelepçe yakışmaz” demiştim. Ertesi gün ne göreyim! Atatürk’ün ateist olduğunu şahsi el yazılarıyla belgeleyen Soner Yalçın’ın Oda’sına çıkıp ağlamış meğer! Şimdi mi? Okuyun…” diyerek Emniyet müdürüne talimat verdiğini iddia etti