Demet Akalın üzgün: Keşke herkesin Reis’le beş dakika geçirme şansı olsa...

Demet Akalın, kendisinin de aralarında yer aldığı ve 30 milyon liraya mal olduğu öne sürülen konser için "Büyük başın, derdi büyük oluyor. Ben kaç aileye bakıyorum." dedi.

Demet Akalın üzgün: Keşke herkesin Reis’le beş dakika geçirme şansı olsa...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda davetlerin müdavimlerinden Demet Akalın, kendisine yapılan eleştirileri yanıtladı.

AKP yayını Sabah‘a konuşan Demet Akalın, Cumhurbaşkanlığı organizasyonuyla kendisinin de katıldığı ve 30 milyon maliyeti olduğu belirtilen Youtube konserleriyle ilgili “Tabii ki sanatçıları da düşünecek Cumhurbaşkanı, biz de halktan gelen insanlarız. Bizle birlikte iş yapamayan, garsonu, valesi, işletmecisi vs, birçok insan var. Bir tek biz ekmek yemiyoruz ki. Kimsenin beklemediği bir durumdu, ‘Ben geçinemiyorum’ dediğimde insanlar püskürdü. ‘Nasıl geçinemez, büyük paralar kazanıyor’ diye. Büyük başın, derdi büyük oluyor. Ben kaç aileye bakıyorum. Ev kredisi ödüyorum. Ev kredim olmasa, şahaneyim. Bir tane kartım geçen ay bin 500 lira geldi.” dedi.

Erdoğan’ı savunan Akalın, “Adam ne yapsa yaranamıyor. İnsanların biraz daha önyargısız bakması gerekiyor konulara. Keşke herkesin Reis’le beş dakika geçirme şansı olsa. Ben Cumhurbaşkanımızla sohbet ederken, dayımla, abimle, ailemden biriyle sohbet eder gibi hissediyorum, derdimi o rahatlıkla anlatıyorum.” ifadelerini kullandı.