Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ’nün mimarlarından, destekçilerinden ve tetikçilerinden hesap sorulacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "FETÖ'nün siyasi ayağı" ile ilgili Erdoğan ve AKP'ye yönelik suçlamalarına yanıt verdi.

Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ’nün mimarlarından, destekçilerinden ve tetikçilerinden hesap sorulacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında sarfettiği “FETÖ’nün siyasi ayağı AKP ve Erdoğan” olduğu şeklindeki sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“FETÖ’ye yönelik topyekun başlatılan arındırma operasyonlarının talimatını bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vermiştir.” diyen Altun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan direnmeseydi, vesayete teslim olsaydı, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve sinsi emellerini 50 yıllık süreç içerisinde adım adım uygulayan FETÖ Türkiye’yi topyekun işgal edecekti.” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından açıklama yapan Altun paylaşımlarına şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız öncülüğünde devleti ele geçirmeye, milleti esir almaya, ülkemizi işgal etmeye azmetmiş FETÖ ile mücadelemiz, kirli emelleriyle birlikte tümüyle bertaraf edilene kadar devam edecektir. FETÖ’nün mimarlarından, destekçilerinden ve tetikçilerinden hesap sorulacaktır.

Vesayetçilerle, teröristlerle mücadelemiz devam edecektir. Bu mücadeleye zarar verenleri, işbirlikçileri, kumpas içinde hareket edenleri ne milletimiz ne tarih affedecektir.”